Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αρμοδιότητες ομάδας Energizers

5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην περίπτωση που συναντήσετε πρόβλημα στη δημοσίευση του σχολίου, στείλτε μου το σχόλιο σας μαζί με τις υπόποιπες εργασίες , στο mail που σας έχω δώσει.
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμμετείχα : στη δημιουργία του θυρεού ,που άρχισε και ολοκληρώθηκε στις 22/2,στη δημιουργία του εννοιολογικού χάρτη που άρχισε στις 22/2 και ολοκληρώθηκε στις 29/2, στη συγκέντρωση και σύνθεση των αρχικών πληροφοριών για την γραπτή εργασία και στη συγκέντρωση φωτογραφικόυ υλικού για το βιντεο. Βοήθησα στη δημιουργία του βιντεο που η δημιουργία του άρχισε στις 7/3 και ολοκληρώθηκε στις 21/3. Συμμετείχα στην κατασκευή του ερωτηματολογίου και στη διανομή του, ημερομηνία ανάληψης 14/3 ημερομηνία ολοκλήρωσης 16/3. Έκανα το ενεργειακό αποτύπωμα και παρέδωσα τα αποτελέσματα στις 7/3. Έγραψα την υπόθεση για τον πρόλογο της γραπτής μας εργασίας και τα συμπεράσματα της έρευνάς μας. Τέλος, δημιούργησα 4 διαφάνειες στο power point σχετικά με τις πληροφορίες της εργασίας μας. Tετώρου Κωνσταντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμμετείχα:στη δημιουργία του θυρεού(22/2),στη δημιουργία του εννοιολογικού χάρτη(22-29/2),στη συγκέντρωση και σύνθεση των αρχικων πληροφοριών και στη συγκέντρωση φωτογραφικού υλικού για το βίντεο.Βοήθησα στη δημιουργία του βίντεο.Συμμετείχα στην κατασκευή και την διανομή του ερωτηματολογίου(14-16/3),καθώς και στην κατασκευή των γραφημάτων του ερωτηματολογίου(21/3).Ανάρτησα τις αρμοδιότητες των μελών της ομάδας(8/3).Έκανα το ενεργειακό αποτύπωμα και παρέδωσα τα αποτελέσματα(7/3).Έβγαλα το μέσο όρο των αποτελεσμάτων του ενεργειακού αποτυπώματος της ομάδας(15/3).Επίσης,έγραψα ένα μέρος του προλόγου σχετικά με το ζήτημα,τί ερευνήθηκε,εάν ήταν ενδιαφέρον(28/3).Τέλος,δημιούργησα 5 διαφάνειες στο power point με τους πίνακες -γραφήματα του ερωτηματολογίου.Σεργάκη Ελένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρμοδιότητες

    Συνέχιση αναρτήσεων στο blog
    Δημιουργία λεζάντων στο video
    Δημιουργία ερωτηματολογίου
    Δημιουργία γραφημάτων
    Συγκέντρωση πληροφοριών για γραπτή εργασία
    Συμπλήρωση Εννοιολογικού Χάρτη
    Δημιουργία προλόγου στο Power Point
    ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή